fbpx

FAQ

Definities

SEO staat voor search engine optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. Het is een verzameling van technieken die gebruikt worden om websites te optimaliseren. Dit zorgt ervoor dat je website makkelijker vindbaar is door zoekmachines zoals Google. 

Een domeinnaam is de unieke aanduiding van een locatie op het Internet, zoals bijvoorbeeld www.dst.be. De domeinnaam wordt gebruikt om e-mail adressen (info@dst.be) en web-adressen (www.dst.be) aan te duiden. Het is dus een uniek internetadres dat vereist is om via internet te kunnen worden bereikt. Een domeinnaam is gekoppeld aan een IP-adres. 

Een ‘one page’ is een website die bestaat uit één enkele pagina. De website bevat geen extra pagina’s. Deze one page bevat alle informatie, meestal in een langgerekte layout die je kan scrollen.

Responsive webdesign is het ontwerpen en bouwen van websites die er goed (leesbaar) uitzien op alle mogelijke apparaten. Voor computers, tablets en smartphones worden geen afzonderlijke websites ontworpen.

Veelgestelde vragen

Google houdt rekening met verschillende aspecten. De websites met de hoogste SEO scores zullen hoger in de ranking staan. Goed tekst -en beeldmateriaal is daarvoor belangrijk. Wij kijken bij het bouwen van je website naar de SEO score en passen aan waar nodig.

Wij luisteren naar de wensen van de klant en maken bijgevolg een passend ontwerp. Wij kunnen tevens ook voor beeld en tekstmateriaal zorgen. Bij voorkeur komen wij langs bij jou in de zaak om sfeerfoto’s te maken. Je hoeft je verder niets aan te trekken van de hosting van de site, dit kunnen wij indien gewenst ook op ons nemen. Geen tijd om je website te promoten op social media of om deze tijdig bij te werken? Geen probleem, alles kan besproken worden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes & acties! 

Zelf als bedrijf een nieuwsbrief laten uitsturen door ons? Contacteer ons voor meer info.

Login op
DST Webdesign