DST Webdesign

Jouw digitale stem laten horen, begint bij een goedscorende website

What you see is what you get: doeltreffende én betaalbare websites zonder ellenlange wachttijden of verborgen kosten.

Waarom een website?

69% van de wereldbevolking is online. Dat zijn 5,6 miljard mensen die het internet gebruiken om informatie op te zoeken, te vergelijken en gemakkelijk te kopen zonder zich te moeten verplaatsen. Een duidelijke website kan het verschil maken in jouw omzet.

All about balance website ontwerp
Ellen Azou website ontwerp

Wat voor website past bij jou?

Net zoals elk bedrijf of project zo verschillend is, is er een website die nét bij dat type project past.

Wij hechten enorm veel belang aan logica en structuur bij een website waardoor je bij ons niet direct een one-pager zal vinden, wat trouwens minder aan te raden is voor SEO.

Wél maken wij doordachte websites beginnend vanaf 5 pagina’s om al jouw informatie zo gestructureerd en logisch mogelijk bij jouw doelgroep over te brengen.

All-in-one service

Onze rode draad binnen ons hele verhaal? Jouw onderneming die centraal staat op elk (digitaal) vlak.

Wij zijn niet zomaar een webbureau dat op automatische piloot een “mooie” website online gooit. Nee, wij gaan voor groei en groei beperkt zich niet enkel tot een goedscorende website.

Met ons team, met ieder zijn of haar specialiteit, kunnen we jou helpen met een all-in-one service gaande van webdesign, grafisch ontwerp en social mediabeheer tot bedrijfsfotografie en copywriting.

Op die manier kan je gerust zijn dat jouw online aanwezigheid op de meest optimale en omzetboostende manier gebeurt en kan jij je focussen op wat jij graag doet, jouw core business.

Yf Troch DST Webdesign

// Contacteer ons

Klaar om de bouwstenen te leggen voor
een succesvolle online aanwezigheid?

Maak dan snel je afspraak
Fietsen de troyer website ontwerp

Responsive design

Met zoveel variatie aan schermgroottes is het ondenkbaar geworden om een website enkel voor desktops te bouwen. Jouw website moet dus responsief zijn voor mobiel, tablet én desktop om een zo positief mogelijke gebruikerservaring te bezorgen.