DST Webdesign

// Onze aanpak

Jouw merk op de digitale kaart plaatsen, hoe gaat dat juist?

Van concept tot strategie en uitwerking, wij begeleiden jou bij elke stap die nodig is om jouw merk in de spotlight te plaatsen.

01 // alles begint bij een idee

Proficiat! Je hebt de eerste stap gezet naar de ondernemerswereld of je wenst jouw bestaand bedrijf naar het volgende (digitaal) niveau te tillen. Dat is al het halve werk.

Geen zorgen, je hoeft nog geen specifieke structuur te hebben, wij kunnen jou hierbij helpen. We staan je bij en helpen jou met elke stap die je wenst te zetten, of deze groot of klein is.

02 // creatieve brainstorm

Spring eens binnen in ons vernieuwd kantoor en we bespreken vrijblijvend al jouw wensen en noden rond een lekkere koffie of thee. Hierna ontvang je een offerte volledig op maat van jouw project. We gaan pas van start van zodra jij ons groen licht geeft.

03 // ontwerpfase

Ons grafisch team zorgt voor een volledig ontwerp van jouw nieuwe website. We bespreken dit ontwerp samen op kantoor om zo kort op de bal te kunnen spelen. Na jouw feedback herwerken we het voorontwerp tot het volledig naar wens is.

04 // content input

Eens het ontwerp goedgekeurd is, vullen we jouw website in met je eigen content. Beschik je zelf niet over converterende teksten en foto’s? Ons team kan dit voor jou verzorgen dankzij een uitgebreide bedrijfsreportage en copywriting op maat.

05 // final touches & testfase

Yes! Jouw website is visueel volledig afgewerkt. Tijd om het in zijn geheel te bekijken, uitgebreid te testen en om jouw finale feedback mee te delen. Wens je toch nog iets aan te passen? ’t Is de moment!

06 // SEO-optimalisatie

Als laatste stap voeren wij achter de schermen van jouw website een SEO-optimalisatie uit. Dit zal er voor zorgen dat jouw website beter terug te vinden is op zoekmachines zoals Google en dat deze mooi uitkomt op mobiel.

Grafisch ontwerper

07 // we are live

Het aftellen kan stoppen because, Houston, we are live! Jouw spiksplinternieuwe website is klaar voor lancering, tijd dus om jouw netwerk te enthousiasmeren.

08 // online promotie

Toch nog net dát stapje willen verdergaan met jouw online presence? Het marketingteam kan een volledige marketingstrategie uitwerken om jouw naamsbekendheid te verhogen.