DST Webdesign

// POS-creaties

Spring eruit dankzij opvallend POS-materiaal

En verhoog zo jouw verkoop in fysieke winkels.
Grafisch ontwerp

Wat is POS-materiaal?

POS-materiaal of Point Of Sale materiaal, verwijst naar alle promotiemateriaal die je terug kan vinden in fysieke winkels. Denk aan displays, stickers, labels, enz. die ervoor zorgen dat jouw product meer opvalt dan het product van de concurrent en waardoor jouw verkoop potentieel hoger ligt.

Banner ontwerp
Si Tendenze winkelzak ontwerp

Belang van POS

Naast het feit dat je jouw potentiële klant beïnvloedt om meer aandacht te besteden aan jouw product, kan je POS-materiaal ook gebruiken om een product dat minder goed verkoopt extra in de spotlight te zetten. 

Je kan het bovendien inzetten om de consument extra informatie te bezorgen dat zonder POS-materiaal niet mogelijk was omdat jouw product 

Impact op jouw omzet

Wanneer Point-Of-Sale-materiaal op een goede manier is uitgevoerd, vormt dit een extra hulplijn voor jouw verkoop. Vergelijk het een beetje met een stille verkoper.

Statistieken tonen aan dat 70% van de klanten hun laatste aankoop in fysieke winkels doet en dus niet online. Jouw POS-materiaal kan de reden zijn waarom ze voor jouw product gaan en niet voor de concurrent.