DST Webdesign

// visitekaartjes

Vertel het verder met een opvallend visitekaartje

Want met een minimum aan planning, strategie en creativiteit creëer je een gemakkelijke en kostenefficiënte manier om nieuwe klanten te verwerven.
Visitekaartjes verf, behang & raamdecoratie

Visitekaartje

Een visitekaartje is nog steeds een van de meest populaire offline marketingmethodes om klanten te vinden. Het is een compacte, goedkope manier om in een oogopslag al jouw belangrijke gegevens en bedrijfswaarden te kunnen meedelen. Veel mensen houden dit nog steeds bij in hun portefeuille waardoor ze vaak aan jouw merk herinnerd kunnen worden.

sport-impex-mockup-visitekaart-335-72
asbestinventaris-visitekaartjes

Jouw eerste contact

Een visitekaartje is een snelle en effectieve manier om een eerste kennismaking te maken met jouw bedrijf. Je vindt er de belangrijkste gegevens op terug, het is klein, compact en relatief goedkoop.

Waarom

Tot op de dag van vandaag zijn visitekaartjes een doeltreffend middel om nieuwe klanten aan te spreken. Ze zijn to the point, praktisch en zodanig compact dat je ze overal kan meenemen.

Papierkeuze

Naast jouw unieke branding en jouw gegevens, is ook de juiste papierkeuze van cruciaal belang. Het kan letterlijk de ervaring beïnvloeden. Ga bijvoorbeeld niet voor een licht papierdikte als je luxe wenst uit te stralen.

Afwerking

Ook de afwerking van jouw visitekaartje kan extra impact hebben op de ervaring met jouw bedrijf. Afhankelijk van jouw bedrijfswaarden kan je bijvoorbeeld kiezen voor spot-UV, embossing, coldfoil, soft touch laminaat, enzoverder.