DST Webdesign

// BLOG

Wat levert een website op maat jou op?

Wij geven jou een aantal redenen waarom je als bedrijf best een website op maat laat maken.
januari 31, 2023

Naar schatting zijn er wereldwijd 5,6 miljard internetgebruikers. Tegenwoordig geldt ook dat als je met jouw bedrijf niet online terug te vinden bent, je praktisch niet bestaat. Reden te meer om in te zetten op jouw online presence.

We gebruiken ook massaal het internet als eerste stap naar consumptie. Denk eens na, hoeveel keer heb jij eerst online informatie opgezocht over een product of dienst vooraleer je er echt voor ging? Vooral sinds onze gsm’s zo belangrijk zijn geworden, is dit tot routine uitgegroeid.

Avicoo website ontwerp
Emsofina website ontwerp
01 // meer veiligheid

Wanneer je inzet op een eigen website op maat, gebruik je een platform waar je zelf de volledig controle over beschikt. Dit is niet het geval bij sociale media waarbij de eigenaar op elk moment kan beslissen om dat platform te laten verdwijnen. 

02 // meer geld

Je betaalt enkel voor wat je écht nodig hebt. Geen onnodige apps, plug-ins of abonnementskosten en dus meer geld om ergens anders aan te spenderen.

03 // meer tijd

Je houdt meer tijd over om aan jouw core business te besteden en dus aan wat jouw brood op tafel brengt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de structuur, de technische zaken, de uitvoering, enz. 

04 // meer klanten

Je trekt meer ideale klanten aan dankzij een website die volledig aansluit bij wie je bent en waar je voor staat én die in de back-end op orde staat om zo goed mogelijk organisch te scoren in zoekmachines.