DST Webdesign

// Realisaties

DRT Tegelwerken

Persoonlijke service met uitstekende kwaliteit, dat is waar DRT Tegelwerken voor staat. En uiteraard mochten wij hem helpen met zijn online visibiliteit.

Wij legden de basis, DRT Tegelwerken de tegels

Na jarenlang ervaring op te doen, besloot zaakvoerder Tibo De Romagnoli om zijn eigen bedrijf te starten, namelijk DRT Tegelwerken.

Hij staat in voor alle vloer- en tegelwerken, badkamerrenovaties, kleine chape-, beton- en grondwerken en opritten over heel België.

Wij mochten volgende zaken verzorgen:

  • mobielvriendelijke website
  • gestructureerde gebruikerservaring
  • seo-optimalisatie
  • volledige huisstijl
  • visitekaartjes

Het logo als fundament van de huisstijl

Tegels waren het beginpunt voor het ontwerpen van het logo. Simpel, strak en duidelijk is de sfeer die we wilden uitstralen. We kozen hiervoor dus een rode achtergrondkader als referentie naar een tegel.

De typografie mocht wat prominenter aanwezig zijn, zeker voor een bouwbedrijf. Daarom gingen we voor een afgerond, vet lettertype dat heel de essentie van een bouwbedrijf omvat.

Passende visitekaartjes

Bij de visitekaartjes gingen we voor een op maat gemaakt patroon van de letters DRT als achtergrond om onmiddellijk op te vallen. Op de achterkant werkten we terug met blokken en rechthoeken om de tegels door te trekken.

Het was belangrijk om de visitekaartjes simpel, maar opvallend te maken. De huisstijl van DRT Tegelwerken moest in één oogopslag te herkennen zijn.

Naamsbekendheid verhogen dankzij flyers van hoge kwaliteit

Ook mochten we een algemene flyer opmaken om de naamsbekendheid van DRT Tegelwerken in de buurt te verhogen. We trokken grafische elementen vanop de website door naar de flyer om zo een eerste idee te geven van de diensten alsook om herkenbaarheid te maximaliseren.