fbpx

Wij zorgen voor...

Er zijn wettelijk opgelegde zaken, vandaar dat een website aan bepaalde regels moet voldoen. Verder is ook de terugvindbaarheid in zoekmachines een belangrijk onderdeel van de uitwerking van een website. SEO staat voor Search Engine Optimalisation. Hierbij moeten een aantal regels gevolgd worden, zodat je je website zo goed mogelijk kan laten scoren in zoekmachines zoals Google.

Tenslotte dient een website goed leesbaar en overzichtelijk te zijn op zowel een computer als op een mobiel toestel. Dit heet responsive webdesign. Als gevolg zal iemand die je website bezoekt op zijn gsm, niet steeds moeten inzoomen om de kleine lettertjes te lezen.

Desktop

Wij zorgen voor het totaalplaatje!

Domein registratie

elke website moet een naam hebben.  Wij zorgen voor de registratie en setup.  Dit volledig, conform de regels, op jouw naam en e-mail adres.

Degelijke hosting

hosting is de ruimte die je huurt op het internet om je site op te plaatsen. Wij plaatsen dit bij een ervaren partner met de beste beveiliging.

Ontwerp

hier draait het om, ontwikkelen van je website.  Wij doen dit geheel volgens jouw wensen en volgens jouw huisstijl. Kleuren & logo, alles valt mooi op zijn plaats.

Mobile friendly

een website moet geschikt zijn om te bekijken op een smartphone. Steeds meer mensen zoeken zaken op het internet, het is dus logisch dat je site er ook goed uitziet op smartphone of tablet.

Wettelijke bepalingen

indien er speciale wettelijke bepalingen nodig zijn nemen wij dit op in je site. Het spreekt voor zich dat elke site veilig is en voldoet aan de GDPR wetgeving.

SEO

als alles in orde is moet je website uiteraard gevonden worden. De inhoud is belangrijk, maar ook de opbouw en snelheid spelen hierin een belangrijke rol.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes & acties! 

Zelf als bedrijf een nieuwsbrief laten uitsturen door ons? Contacteer ons voor meer info.

Login op
DST Webdesign