fbpx

Nieuws

Coronaproof: plaats je menukaart online

digitale menukaart

Geen zoutvat of pepermolen meer standaard op tafel. Maar ook de menukaarten zijn door de coronamaatregelen getroffen. Heb je een horecazaak? Zet je menukaart dan online en verspil zo geen tijd meer met het ontsmetten van de kaarten. Of bespaar kosten en werp het idee van papieren wegwerpmenu’s weg! 

Op een drukke avond kan het ontsmetten van menukaarten veel kostbare tijd in beslag nemen. Papieren wegwerpmenu’s zijn dan weer niet milieuvriendelijk en de kosten ervan kunnen hoog oplopen.  

Zet je menu daarom online op een one page en laat klanten zo makkelijk en snel je kaart lezen op hun eigen smartphone. Via een QR-code op tafel kunnen klanten de website snel terugvinden door de code te scannen of de bijgevoegde link op te zoeken. De QR-code kan je dan via een sticker of tafelruiter op tafel plaatsen.  

digitale menukaart
De menukaart van onze klant Den Boskouter is makkelijk en snel terug te vinden via deze QR-code.

Maar liefst 9 op de 10 Belgen is in het bezit van een smartphone. Bang dat je menukaart niet gevonden zal worden, hoef je dus niet te zijn. Voor de overige 10% kan je nog steeds je vertrouwde menukaart voorzien die je nadien ontsmet. Dat zijn 90% minder kaarten om schoon te maken en zo heb je dus opnieuw meer bruikbare tijd voor je klanten! 

Daarnaast is een online menukaart ook een slimme investering voor na de corona periode. Je zaak wordt sneller gevonden en mogelijke klanten kunnen je kaart alvast digitaal raadplegen. Of denk maar aan drukke zomerdagen waarop de terrasjes vol zitten. Als je klanten dan al meteen online de menukaart kunnen raadplegen, ben je een stap sneller en hoef je de kaart niet meer te brengen. Alleen maar voordelen dus. 

Al de voordelen van een online menukaart op een rijtje: 

  • Het bespaart tijd en onnodige kosten 
  • Hygiënisch: ieder op zijn eigen smartphone
  • 90% minder kaarten om weg te gooien of schoon te maken 
  • Slimme investering ook na de corona periode 
  • Je zaak is online 24/7 vindbaar (een must in deze digitale tijden) 

Contacteer ons vrijblijvend voor het maken van jouw digitale menukaart.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes & acties! 

Zelf als bedrijf een nieuwsbrief laten uitsturen door ons? Contacteer ons voor meer info.

Login op
DST Webdesign