Wie zijn wij?

Bij DST Webdesign kan je rekenen op 19 jaar ervaring in webdesign. 

Wij laten ons regelmatig bijscholen om steeds up to date te blijven van alle nieuwste zaken zoals responsive design, Google regels omtrent SEO,…

Spring gerust eens binnen in ons kantoor gelegen te Erpe-Mere. Wij overlopen graag je plannen voor je nieuwste project, geheel vrijblijvend. Het is niet nodig om een serviceticket aan te maken, wij staan voor persoonlijk one-on-one contact!

DST Webdesign

te Erpe-Mere

Wij helpen u onmiddellijk én persoonlijk, zonder het aanmaken van een ticket!
 
 

Leer ons kennen!

Yf Troch

Zaakvoerder

Na een allround opleiding van industriële wetenschappen, houtbewerking, bouwkundig tekenen en openbare werken koos ik uiteindelijk de richting waarin ik mij volledig kon vinden: graduaat informatica aan de handelsschool te Aalst.  Logica en programmatie waren de vakken die me het meest lagen.

Door een degelijke opleiding kreeg ik de kans om als Software engineer bij Dolmen Computer Associations (Colruyt Group) aan de slag te gaan en mijn kwaliteiten verder uit te bouwen. Bijna vier jaar heb ik dit met volle overtuiging en inzet gedaan tot ik besloot om de sprong te wagen. In 1996 werd ik zelfstandige op eigen naam en vier jaar later werd de stap naar de huidige bvba gezet.

Zelfstandige bijscholing voor hardware en netwerken zorgden ervoor dat een volledige service aan de klant kon gegeven worden. Maar vooral luisteren naar de vragen en wensen van de klant bleek de juiste keuze voor het opbouwen van onze zaak.

Na een opleiding in Multimedia kon ik starten als IT Helpdesk Medewerker bij het internationale transportbedrijf TNT. Drie jaar verder kon ik er doorgroeien tot Teamleader.

Opnieuw twee jaar later, na veel bijleren, kwam voor mij het moment om afscheid te nemen.

Vanwege nood aan meer creatieve input besloot ik van start te gaan als Social Media Manager bij een professioneel wielerteam waar ik zelf ook deel van uitmaakte als renster.

Nu mijn wielercarrière achter mij ligt ben ik gelukkig met de job die ik vandaag mag uitvoeren bij DST. Websites ontwerpen is mijn passie, Social Media kent voor mij weinig geheimen. Ik zet met plezier uw bedrijf op de kaart!

Tara Gins

Webdesign - Social media

Scroll naar top

Login op
DST Webdesign