Make-over

Is je website verouderd? Merk je dat de concurrentie een meer eigentijdse website heeft en wens je mee op de kar te springen?
Wij ontwerpen graag een website die meer bij jou of je bedrijf past.

Wens je ook
een vernieuwde site?

Wij passen je site aan, volledig volgens jouw wensen!

Een make-over door dst, stap per stap...

1. Bespreken

Heb je een website die wel een update kan gebruiken, een frissere look? Je bruist van de ideeën of je weet helemaal niet waar te beginnen. Hoe dan ook, vertel het ons!

2 - Bekijken oude website

We bekijken samen met jou je huidige website. Je vertelt ons welke pagina’s er moeten behouden blijven en wat je goed en slecht vindt aan deze website. Heb je een voorbeeld van een website die je wilt proberen evenaren, dan houden wij hier ook rekening mee.

3 - Nieuwe foto's of logo's

Om van je nieuwe website een geheel te kunnen maken is het belangrijk dat je logo en fotomateriaal in dezelfde stijl zijn. Wij zorgen indien nodig voor een modern logo en kunnen ter plaatse komen om nieuwe sfeerfoto’s te maken. We bespreken graag de mogelijkheden met jou.

4 - Ontwerp maken

Eens we alle informatie hebben gaan we meteen aan de slag. We ontwerpen de nieuwe website en contacteren je voor een tussentijdse evaluatie zodat we zeker op de juiste weg zitten! We zorgen er voor dat je nieuwe site goed leesbaar en makkelijk in gebruik is op smartphone.

5 - Online plaatsen

Tevreden met het geheel? Pas na jouw goedkeuring plaatsen we de site online. Het is ook mogelijk om de hosting van je site te laten overnemen door ons.

6 - Beveiliging & Analytics

Eens de website klaar is linken we deze aan Google Analytics om het verkeer naar je website te kunnen monitoren. We activeren ook het SSL-certificaat om je site te beveiligen.

Enkele make-overs

Gite - La - Tabatière - Vakantiehuis

Voor Na

Van Lysebeth - Sanitair & verwarming

Voor Na
Scroll naar top

Login op
DST Webdesign