fbpx

Van A tot Z

Ken je veel van websites of juist helemaal niet? Focus volledig op jouw job en laat je website over aan ons! Wij bieden hulp bij elke stap.

Wens je
een nieuwe website?

Kies voor een partner die persoonlijk voor je klaar staat met raad en daad!

Onze werking in 8 stappen

1 - Alles begint met een idee

Heb je voor een nieuw project een passende website nodig? Of heb je een website die wel een update kan gebruiken, een frissere look? Je bruist van de ideeën of je weet juist helemaal niet waar te beginnen? Hoe dan ook, vertel het ons!

2 - Koffie & brainstorm

Kom langs voor een tas koffie en wij bespreken samen vrijblijvend je plannen! Wij maken een offerte op maat van jouw wensen. Wij gaan van start zodra jij ons groen licht geeft.

3 - Ontwerp

Een layout wordt uitgewerkt volgens de door jou gewenste stijl. Is deze niet volledig naar wens?  Geen probleem, dan wordt deze herwerkt, wij wensen tenslotte een tevreden klant.

4 - Beeld en tekst

Na de layout wordt de website ‘opgevuld’ met tekst en beeld. Lever je tekst en beeld liever zelf aan of heb je net graag dat wij dit van A tot Z verzorgen? Geen probleem. Indien nodig komen wij bij jou, of in jullie bedrijf, langs voor het maken van (sfeer)foto’s.

5 - Final touches

Wanneer de website zo goed als klaar is, communiceren wij je de (tijdelijke) link om de website na te kijken en te testen. Is er toch iets niet geheel naar wens? Dan passen wij dit aan tot je tevreden bent met het eindresultaat.

6 - Scoor hoog op google

We voeren een SEO – checking uit zodat je website hoog zal scoren in de zoekacties op Google. We werken je website inhoudelijk af zodat deze optimaal functioneert qua snelheid en maken hem Mobile Friendly.

7 - Lanceer je eindresultaat!

Voila, je nieuwste webcreatie is klaar om gelanceerd te worden!

8 - Promoot op social media

Via social media kanalen kan je gloednieuwe website nu gepromoot worden. Heb je hier hulp bij nodig? Klik hier voor meer informatie omtrent onze dienst Social Media.

Support, ook na het online plaatsen!

Wat eens je website online staat? Ook dan kan je nog steeds bij ons terecht voor aanpassingen of correcties. Wij bieden een snelle support met one-on-one contact. Liever zelf je website verder updaten? Dat kan ook dankzij de makkelijke interface die het mogelijk maakt om zelf (kleine) aanpassingen te doen. We bespreken graag de mogelijkheden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes & acties! 

Zelf als bedrijf een nieuwsbrief laten uitsturen door ons? Contacteer ons voor meer info.

Login op
DST Webdesign