Webdesign

Een website is het visitekaartje bij uitstek. Heb je een nieuwe website nodig? Of wens je dringend je huidige site eens op te frissen? Bij DST houden we rekening met de wensen van de klant en dit binnen ieders budget.

Nieuwe zaak? Nog geen tijd gehad om een website te maken?
Wij zetten je bedrijf graag op de digitale kaart.

"First impression is everything"​

Wij zorgen voor alles

Heb je zelf ideeën? Of heb je net helemaal geen inspiratie? Twijfel dan niet langer.
Wij bespreken volledig vrijblijvend welke service wij je kunnen bieden en hoe we deze het beste uitwerken.

Wij zorgen voor alles van A tot Z: registratie van de domeinnaam, correct plaatsen van de DNS records, aanmaken van de mailboxen…

WAAROM

een website?
  • Online visibiliteit & professioneel: een bedrijf ziet er gewoon meer betrouwbaar uit met een website
  • Een website-URL is makkelijk te onthouden: wanneer je bijvoorbeeld reclame maakt met flyers of posters is de kans groter dat je potentiële klant je URL zal onthouden ipv een telefoonnummer of adres.
  • Een website is 24/24 te raadplegen: een website staat het toe om je assortiment te bekijken waar en wanneer de klant maar wenst. Hierdoor moet hij niet telkens rechtstreeks contact opnemen of naar je winkel te rijden.
  • Al je bedrijfsinformatie op één plek: openingsuren, ligging, contactgegevens, assortiment of menu,...
  • Het hedendaagse visitekaartje van je bedrijf: een website is voor een klant een eerste indruk van je zaak en kan een "dealbreaker" zijn of deze klant wel of niet bij jou zal langskomen.
  • Een uithangbord van je "kunnen": maak je kunst, ben je fotograaf of architect of verkoop je diensten of producten? Op je website kan je je werk, diensten of assortiment tentoonstellen waardoor de klant sneller overtuigd zal zijn om voor jou te kiezen.
  • Platform ter promotie: je kan wel adverteren op Facebook en/of Google maar je klant verwacht via deze media door te klikken naar je website én liefst meteen op de pagina uit te komen die hij/zij zocht.

Enkele recente realisaties

Voor elk toestel

De variatie in toestellen en browsers is de dag van vandaag enorm. Hierdoor zijn veel verouderde websites niet goed leesbaar op bijvoorbeeld smartphones of tablets. Ervoor zorgen dat je website er goed uitziet op ieder toestel heet “responsive design“. Zo hoeft de bezoeker van je site niet te gaan inzoomen op zijn gsm om de kleine lettertjes te lezen.

Wij zorgen er dus voor dat je website vanop ieder toestel er goed uit ziet én testen dit uitgebreid voor we je website afleveren.

Content Management System (CMS)

Een content Management System is een beheersysteem in de vorm van een webapplicatie, die het mogelijk maakt om je website eenvoudig aan te passen of bij te werken. Dit systeem maakt het makkelijker, zeker indien de inhoud van de website regelmatig dient aangepast te worden. De meeste (grote) bedrijven maken vandaag de dag gebruik van zo’n CMS.

Wij ontwikkelen de meeste websites in WordPress. WordPress is wereldwijd het meest gebruikte en betrouwbare CMS pakket. Hierdoor kan je zelf eenvoudig aanpassingen doen aan je site. Uiteraard ben je steeds welkom om updates en beheer volledig aan ons over te laten. 

Google Analytics

Bij elke website voorzien wij Google Analytics.  Dit zorgt ervoor dat je ten alle tijden de statistieken van je website kan raadplegen. Je hebt zicht op het aantal bezoekers en op welke tijdstippen en welke dagen deze je website bezoeken. Je krijgt ook kennis over wie je website bezoekt; leeftijd, geslacht, woonplaats, etc. Hierdoor kan je makkelijker je nieuwe campagnes opstellen en doelgericht campagne gaan voeren.

Google Marketing Platform is een combinatie van tagging (Google Tag Manager), analyse (Google Analytics), testing (Optimize), advertentie en media inkoop (Search Ads 360, Display & Video 360) en datavisualisatie (Data Studio).

SEO SEA

Bij het ontwerp van elke website zorgen wij voor een basis SEO. Wij maken de teksten of lezen jouw afgeleverde teksten zorgvuldig na en passen deze indien nodig aan. Teksten dienen voldoende relevante zoektermen te bevatten. Ze dienen makkelijk leesbaar te zijn voor iedere gebruiker. Korte zinnen doen het bijgevolg beter. Ook de benamingen van je foto’s dienen relevant te zijn. Je foto’s zelf zullen dan ook sneller laden op je site indien ze op het juiste formaat staan. Al bovengenoemde zaken zullen ervoor zorgen dat je website ook sneller gevonden wordt in zoekmachines!

Meer informatie over...

Onze werking

Waar starten? Wij leggen je van A tot Z onze werking uit.

Wij zorgen voor

Wij zorgen voor meer dan alleen het ontwerp van je website.

Make-over

Is je huidige website dringend toe aan een opfrisbeurt?

Onepage

Alle essentiële zaken weergeven op één pagina.

Prijzen

Er bestaat een website voor ieders budget. Bekijk onze pakketten.
Scroll naar top

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes & acties! 

Zelf als bedrijf een nieuwsbrief laten uitsturen door ons? Contacteer ons voor meer info.

Login op
DST Webdesign