Onze diensten

Een site is véél meer dan enkel een mooi ontwerp. Een website is pas ‘af’ met professionele foto’s. Een website springt pas in het oog met een goede Social Media. Je website wordt pas gevonden met een goede SEO & webmarketing. Door een opvallende nieuwsbrief zullen je klanten keer op keer je website herbezoeken.

Webdesign

Als webdesigner ontwerpen wij eerst en vooral uiteraard websites. Wij gaan stapsgewijs te werk om voor jou de perfecte site te creëren en gaan pas van start na een vrijblijvend consult.

Webmarketing

1 of 6

Mobile responsive

2 of 6

Social media

3 of 6

Fotografie

4 of 6

Teksten

5 of 6

Nieuwsbrief

6 of 6

Een website is meer dan zomaar een aantal pagina’s, het is een deel van een totale webbeleving. Het is de eerste indruk die je klant krijgt van je zaak, het is je digitale visitekaartje. Met goede content en foto’s win je het vertrouwen van je bezoekers. Via social media en ppc-advertenties (pay-per-click) win je nog meer nieuwe bezoekers.

Wij kunnen jou helpen bij iedere stap.

Meer over onze totale 'web'services...

De digitale wereld is één groot mediaplatform, net daarom is het ook belangrijk om up to date te zijn met een eigen website.  Hierbij kunnen wij zorgen voor alle aspecten zoals opmaak, foto’s,… alles volgens jouw huisstijl. Naast een website zijn er natuurlijk nog andere zaken die jouw bedrijf op de digitale kaart zetten of ervoor zorgen dat jouw website meer bezoekers krijgt en daardoor uiteraard meer zal opbrengen.

Hieronder vind je een overzicht van enkele diensten waarbij wij je kunnen helpen. Heb je verder nog vragen? Kom dan gerust vrijblijvend langs!

Google Ads

Je website een boost geven kan op verschillende manieren, één daarvan is Google Ads, voorheen Google AdWords.

Google Ads is een tool waarmee je betaalde campagnes kan opzetten, volledig volgens jouw budget. Dankzij Google Analytics kan je makkelijker je doelgroep bepalen en zodoende kan je via Google Ads een campagne opstellen die mikt op deze doelgroep. Bepaal dus je eigen budget en betaal alleen per klik.

Je kan ook meerdere campagnes opstellen en laten doorverwijzen naar meerdere pagina’s op je website op basis van verschillende zoektermen.

Wij zetten, volgens jouw doelen, je campagne op en volgen deze zorgvuldig op.

Scroll naar top

Login op
DST Webdesign