fbpx

Webanalyse

Is je website aan vernieuwing toe? Zijn je teksten niet meer up-to-date of zit je website niet echt logisch in elkaar?
Wij voeren webanalyses uit om jouw website naast een make-over, ook een sterke, gestructureerde en SEO-vriendelijke inhoud te geven.

Waarom een webanalyse?

We voeren webanalyses uit om verouderde, onduidelijke of ongestructureerde websites een professionele boost te geven. We kijken dus niet enkel naar de lay-out, maar graven dieper en bekijken hoe we ook structureel en inhoudelijk jouw website kunnen versterken.

Het is belangrijk dat een bezoeker van je website meteen vindt wat hij zoekt. Een chaotische website zonder structuur doet een mogelijke klant snel wegklikken. Daarom hechten we belang aan het analyseren en verbeteren van teksten en structuren. Daarnaast bekijken we ook de SEO van je website, deze is enorm belangrijk voor de vindbaarheid in zoekmachines.

Nadat we onze analyse aan jou hebben voorgelegd, voeren we deze grondig uit zodat je website professioneel weer sterk in zijn schoenen staat.

Hoe gaan we te werk?

  • Je website wordt grondig doorlopen van de eerste tot en met de laatste pagina.
  • Alle titels en teksten worden gelezen en aangepast waar nodig. Zo controleren we op spel- en grammaticafouten, maar voegen we ook meer structuur toe aan de teksten door alinea’s, opsommingen en (tussen)titels. We kijken ook of de teksten leesvriendelijk zijn en of ze wel passen bij de doelgroep van de website.
  • De structuur van je website is enorm belangrijk. Daarom analyseren we of het doel van de website duidelijk weergeven wordt en dat pagina’s op een logische manier zijn opgesteld. De bezoeker moet zo snel mogelijk vinden wat hij zoekt, daarom is een slimme en duidelijke header noodzakelijk.
  • De vindbaarheid van je website wordt ook geanalyseerd. Daarbij kijken we hoe snel we jouw website vinden in zoekmachines en hoe we die kunnen verbeteren aan de hand van een goede SEO.
  • Uiteraard zorgen we ook voor een nieuwe, frisse look van je website en geven we hem een make-over op basis van je visie en wensen. We verzorgen indien nodig ook nieuwe foto’s om je website een up-to-date uitstraling te geven.
  • Na onze analyse, zitten we graag met je samen om de analyse uitgebreid te bespreken. Zo kunnen we bekijken wat je wel of niet wil veranderen en passen we onze analyse toe naarmate jouw wens. Heb je geen tijd om eens langs te komen? Geen probleem. We kunnen je onze analyse ook per mail doorsturen.

Je website een professionele upgrade geven?

Wij maken een analyse op maat en voeren deze bij goedkeuring uit.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes & acties! 

Zelf als bedrijf een nieuwsbrief laten uitsturen door ons? Contacteer ons voor meer info.

Login op
DST Webdesign