fbpx

Mailing platform

Er bestaan websites speciaal voor het versturen van nieuwsbrieven. Hiervoor kan je op je eigen website een inschrijvingsformulier plaatsen. De klanten die zich via je site inschrijven komen dan automatisch terecht in je mailinglijst voor het uitsturen van je nieuwsbrief. Via dit platform kan je ook zelf meerdere mailinglijsten aanmaken, bijvoorbeeld een lijst met klanten per regio. Dit kan handig zijn indien bijvoorbeeld je promotie of de info die je wilt delen regiogebonden is. Het voordeel van dergelijke sites of platforms is dat er bijgehouden wordt hoeveel mails er verzonden zijn, welke adressen niet meer bestaan, wie zijn mail geopend heeft,… De verplichte mogelijkheid voor de klant of ontvanger om uit te schrijven voor je nieuwsbrief is hierin ook geïntegreerd.

Uitgebreide statistieken

Per nieuwsbrief kan men heel veel interessante informatie bekijken:

  • aantal mails verstuurd
  • aantal mails afgeleverd
  • aantal mails gelezen
  • aantal keer op een link geklikt in de mail geklikt
  • aantal contacten uitgeschreven
  • aantal foutieve mail adressen
  • aantal …

GDPR-compliant

Hoe kunnen we helpen?

Opzet

Je wenst graag te starten met het uitsturen van een nieuwsbrief naar je contacten of klanten maar je weet niet hoe hieraan te beginnen? Wij zetten een mailingaccount op en zorgen ervoor dat je klanten hiervoor kunnen inschrijven vanop je website.

Freelance

We verzorgen indien nodig de opzet van je nieuwsbrief en zorgen dat je klanten hiervoor kunnen inschrijven op je website. Je wenst éénmalig een nieuwsbrief uit te sturen naar je klantenbestand? Bezorg ons de info die moet uitgestuurd worden en wij maken & versturen een mooi uitziende e-mail!

Premium

We verzorgen indien nodig de opzet van je nieuwsbrief en zorgen dat je klanten hiervoor kunnen inschrijven op je website. Je wenst verder alles van A tot Z aan ons over te laten? Geen probleem, wij versturen wat nodig is wanneer jij dit wenst.

Aangezien geen enkel project hetzelfde is en je zelf aangeeft hoe vaak wij je nieuwsbrief dienen te versturen naar je klantenbestand, is het uiteraard niet mogelijk om hier standaard prijzen voor op te geven. Contacteer ons dus vrijblijvend voor een offerte op maat! 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes & acties! 

Zelf als bedrijf een nieuwsbrief laten uitsturen door ons? Contacteer ons voor meer info.

Login op
DST Webdesign