fbpx

Grafisch ontwerp

Een grafisch ontwerp moet meteen in het oog springen om zijn doel te bereiken. Wij maken je branding op een zo sterk mogelijke en doeltreffende manier om je bedrijf of merk visueel zijn verdiende aandacht te geven.   

Hoe kunnen we jou helpen?

Een nieuw logo nodig of een aantrekkelijke flyer?
We ontwerpen jouw grafische wensen met een geheel persoonlijke aanpak.

"We zijn pas tevreden als jij ook 100% tevreden bent!"

Logo-ontwerp

Een logo is enorm belangrijk voor de herkenbaarheid van je merk of bedrijf. Start je met iets nieuw of is je oude logo aan vernieuwing toe? Dan ontwerpen wij graag het logo dat jouw merk of bedrijf doet stralen! Laat ons weten hoe jij je logo ziet of wenst, tijdens een koffie in ons kantoor of via telefoon of mail, en wij doen de rest!

Is je logo na afwerking niet volledig naar wens? Dan passen wij het logo aan tot je helemaal tevreden bent. Eenmaal klaar, kan je het logo op tal van plaatsen gaan publiceren! Denk maar aan je social media, website, nieuwsbrieven en mails, maar ook flyers of visitekaartjes. Enorm veel mogelijkheden dus om jouw logo en bedrijf herkenbaar te maken met één beeldmerk!

Brochures, flyers en meer

Een brochure, flyer, visitekaartje of persmap moet meteen in het oog springen en moet een (mogelijke) klant of lezer overtuigen, informeren of entertainen. Een goed design met de juiste tekst is dus zeer belangrijk! 

Kom gerust langs met je ideeën of contacteer ons en dan ontwerpen wij jouw drukwerk volledig naar wens. Wij zijn pas tevreden als jij ook 200% tevreden ben

Algemene branding

Eerder op zoek naar een ontwerp voor bijvoorbeeld de bestickering van je bedrijfswagen of winkelraam? Of wil je een nieuwe menukaart dat bij je restaurant of brasserie past? Een leuke balpen om aan je klanten te geven?

Wij ontwerpen jouw gekste ideeën! 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes & acties! 

Zelf als bedrijf een nieuwsbrief laten uitsturen door ons? Contacteer ons voor meer info.

Login op
DST Webdesign